Het team

Ons team

Jan Kooistra

Bestuursvoorzitter

“ik vind het mooi werk om te zoeken naar wegen om verbinding te houden met mensen die het moeilijk hebben en steeds eenvoudiger in een isolement komen”.  

Hendrik jan Graber

Bestuur

“Sinds eind 2018 maak ik deel uit van het bestuur. Ik heb veel ervaring met het werven van fondsen voor maatschappelijke organisaties en voel me betrokken bij het dorp Zeewolde”.

Erwin Joustra

Bestuur

“Sinds maart 2019 maak ik deel uit van het bestuur. Er liggen in Zeewolde mooie kansen die we als stichting op mogen pakken. Voor mij is dit werk een goede manier om betrokken te zijn bij Zeewolde en een bijdrage te mogen leveren aan de stichting”. .

Tamara Strating - Baas

Bestuur

“Ik heb een grote passie voor mensen die wat ondersteuning nodig hebben om hun plek in de samenleving in te nemen. Via deze stichting kan ik hier een steentje aan bijdragen”.

Paul Schuurmans

Kernteam-lid JobHulpMaatje

“in 2015 kwam ik als werkzoekende in contact met JobHulpMaatje. Sindsdien ben ik als vrijwilliger betrokken gebleven. Het is fijn om mensen, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, weer op gang te helpen”.

Inge van Brandwijk

Kernteam-lid JobHulpMaatje

“Sinds de eerste jobgroup, ben ik betrokken in het kernteam van JobHulpMaatje Zeewolde. Ik voel me betrokken bij Zeewolde en vind het belangrijk medemensen te helpen. Het is geweldig om mensen uit hun isolement te helpen, op weg naar een leuke baan”.  

Kom en help mee!
Lijkt het jou ook mooi om je medemens te helpen? Meld je aan om als maatje actief te worden bij JobHulpMaatje.
Een mooi maatschappelijk initiatief wat o.a. in Zeewolde al veel mensen op weg heeft mogen helpen.  
contact